-

AGD KERMESİ BAŞKAN YAZGI TARAFINDAN AÇILDI

Anadolu Gençlik Derneği’nin eğitime destek amaçlı düzenlemiş olduğu kermes, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Dernek Başkanı Sayit Çelebi ve çok sayıda davetlinin katılımı ile dualarla açıldı.

AGD KERMESİ BAŞKAN YAZGI TARAFINDAN AÇILDI
13 Aralık 2014 - 11:24
Açılışta konuşan Başkan Yazgı, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan gençleri yetiştirmek bizim asli vazifelerimizden bir tanesidir diyerek elde edilecek gelirlerin öğrencilerin okuması ve bir şeyler kazanması noktasında katkı sağlayacağına inandığını belirtti. Kermese katılımlarından dolayı herkese teşekkürlerini ileten Başkan Yazgı, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Sayit Çelebi ise konuşmasında, sevdamız Türkiye diyen; bu ülkeyi sokakta bulmadık düşüncesine bağlı ve yeniden büyük Türkiye düşüncesine sadık bir gençliğin yetişmesi için el emeği, göz nuru ürünler ile hazırlanan kermesin açılışını yapmak üzere bir arada olduklarını belirtti. Kermesin hayırlara vesile olması dileklerinde bulunan Çelebi son olarak, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya ve açılışa katılan tüm misafirlerine teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum