-

AKSARAY BELEDİYESİ 46 ADET SIFIR KLOMETRE ARAÇ ALDI

Başkan Yazgı: “Yeni Araçlarımızla Halkımıza En Güzel Şekilde Hizmet Vereceğiz” ...

AKSARAY BELEDİYESİ 46 ADET SIFIR KLOMETRE ARAÇ ALDI
08 Ocak 2015 - 14:48
Aksaray halkına daha iyi hizmet verebilmek için belediyenin tüm imkânlarını en iyi şekilde değerlendiren Başkan Haluk Şahin Yazgı, 46 adet sıfır kilometre aracı belediyenin araç filosuna kazandırarak Aksaray Belediyesi’nde bir ilki daha gerçekleştirdi.

Yeni araç filosunu kamuoyuna tanıtan Başkan Yazgı “Belediyemizin hizmet araç filomuzu yeniledik. 2015 yılından 2017 yılına kadar sözleşme ve ihale yapmak suretiyle 46 adet araç kiraladık. Bu araçlarımızın 16 adeti binek oto,10 adeti kombi tipi araç, 11 adeti 4x4 pikap ve 9 adeti de minibüs olmak üzere toplam 46 adet aracı, belediyemizin hizmetlerinde kullanacağız.” Şeklinde konuştu.

Araçların, en çok ekonomik olmasına önem verdiklerini ifade eden Başkan Yazgı “Bu araçlarımızın hepsinde araç takip sistemi(GPS) bulunuyor. Belediyemizin logosunu bütün araçlarımıza giydirdik. Burada bizim en çok dikkat ettiğimiz konulardan biri de araçların ekonomik kullanılmasıdır. Bu nedenle modeli 2014 ve sıfır kilometre olarak seçildi. Araçların bakım-onarım gibi giderleri tamamen yükleniciye aittir, bizim sadece yakıt giderlerimiz vardır. Sözleşme bu şekilde hazırlandı. Yeni araçlarımızı inşallah hem belediyemize hem de Aksaray’ımıza hayırlı hizmetlerde kullanırız.” Dedi.

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • veysel hamit
    9 yıl önce

    belediyenin hizmetleri asfalt park bahçe biraz da sosyal yardım. aksarayın alanı nufus belli bu araç filosu hakkını vererek çalışsın büyükşehir belediyesini bile kaldırır. hakkını vermeyip yatacaksa ya da belediye elemanlarının özel şahsi ihtiyaçlarına çalışacaksa yazık

  • nevzat inceöz
    9 yıl önce

    Bu Araçlar ilk önce ne işte kullanılacak hükümet tasarruf üstüne tasarruf yaparken belediyenin böyle bir uygulaması bizi biraz şaşırttı hani 8 tane otobüs alındı başkan ilk önce o arabalar ne oldu onun açıklamasını yapsın ondan sonra bu arabaları alsın o toplu taşıma araçları kayip