-

AKSARAY BELEDİYESİ HANIMLARA SERTİFİKA VERMEYE DEVAM EDİYOR

Başkan Yazgı, AKMEK’te hanımlara yönelik 48 branşta 252 adet kurs verildiğini ve bugüne kadar eğitim gören kursiyer sayısının 7.930 olduğunu ifade etti.

AKSARAY BELEDİYESİ HANIMLARA SERTİFİKA VERMEYE DEVAM EDİYOR
21 Kasım 2014 - 16:04
Aksaray Belediyesi bünyesinde bulunan AKMEK’teçeşitli kurslara katılan ve başarıyla tamamlayan hanımlara sertifikaları verilmeye devam ediliyor.

Önceki gün 82 hanım kursiyere sertifika verilmesinin ardından dünde bilgisayar, çini, tezhip, kâğıt rölyef ve tel kırma kurslarını başarıyla tamamlayan 81hanım kursiyere daha törenle sertifikaları verildi.

AKMEK’tegerçekleştirilen sertifika törenine Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi HasibeYazgı, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Atar,  Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Ahmet Bakan, Diş Hekimi Betül Sarıyüz, Belediye Meclis Üyeleri Hümeyra Aksoy Gür, Meral Us, Fazilet Daysal ve kurs eğitmenleri ile kursiyerler katıldı.

Belediye Başkanı Yazgı törende yaptığı konuşmada, AKMEK’te hanımlara yönelik 48 branşta 252 adet kurs verildiğini ve bugüne kadar eğitim gören kursiyer sayısının 7 Bin 930 olduğunu ifade ederek, çinide 21, tezhipte 23,kâğıt rölyefte 29 ve tel kırma kurslarında 8 olmak üzere 4 branşta toplam 81 kursiyerin daha sertifika almaya hak kazandığını söyledi. 

Yeni branşların açılabilmesi ve AKMEK faaliyetlerinin gelişerek devam edebilmesi amacıyla yeterli kapasiteye sahip geniş bir mekân oluşturmaya yönelik çalışmalarının olduğunu yineleyen Başkan Yazgı, bu anlamda ADESE’de çok büyük ve geniş bir mekân hazırlandığını ve söz konusu yerde hem kafeterya hem de büyük bir sergi alanının bulunduğunu belirterek önümüzdeki günlerde hizmete açmayı planladıklarını dile getirdi.

Yapılan konuşmanın ardından Başkan Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Hanım, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Atar,  Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Ahmet Bakan, Diş Hekimi Betül Sarıyüz, Belediye Meclis Üyeleri Hümeyra Aksoy Gür, Meral Us ve FaziletDaysaltarafından kursiyerlere sertifikaları takdim edilerek, başarı dileklerinde bulunuldu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum