-

AKSARAY DA TAYİNİ ÇIKAN ŞUBE MÜDÜRLERİNE VEDA YEMEĞİ

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının çıkarmış olduğu "Taşra Teşkilatı Yöneticilerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği" kapsamında tayin olan İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Adem Gümüşsoy ve Kırsal kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Mithat Kasal için kurum personeli tarafından veda yemeği düzenlendi.

AKSARAY DA TAYİNİ ÇIKAN ŞUBE MÜDÜRLERİNE VEDA YEMEĞİ
31 Ekim 2014 - 08:03



Yemeğe; İl Müdürü Bestami Zabun, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, İl Müdür Yardımcıları Doğan İpek ve Mustafa Özateş, tüm şube müdürleri ve personeller katıldı.

İl Müdürü Bestami Zabun yaptığı konuşmada; Şube Müdürleri ile bu güne kadar uyum içerisinde çalıştıklarını ve birçok başarılı çalışmaya imza attıklarını belirterek, "Çok sevdiğimiz Şube Müdürlerimizden Adem Gümüşsoy ve Mithat Kasal'a yeni görev yerlerinde başarılar diliyor ve şimdiye kadar yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı şahsım ve tüm personelimiz adına teşekkür ediyorum." dedi.        

Şube Müdürleri Adem Gümüşsoy ve Mithat Kasal'da yaptıkları konuşmalarda; "Aksaray İl Müdürlüğünde çalıştıkları süre boyunca işlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını belirterek, bilerek veya bilmeyerek incittiğimiz arkadaşlarımız varsa haklarını helal etmelerini istiyoruz." dediler.

Konuşmaların ardından İl Müdürü Bestami Zabun, yaptıkları hizmetlerin anısına, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Adem Gümüşsoy ve Kırsal kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Mithat Kasal'a birer plaket takdim etti.

Vedalaşma ve karşılıklı helalleşmelerin ardından yemek sona erdi.




 


YORUMLAR

  • 1 Yorum