-

AMACIMIZ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE YARDIMCI OLMAKTIR

Aksaray Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan dolayısıyla geleneksel iftar yemeği düzenledi.

AMACIMIZ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE YARDIMCI OLMAKTIR
15 Temmuz 2014 - 14:13
İftar yemeğine, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak ASKF Başkanı Cavit Kılıç, Futbol il temsilcisi Celal İmik, TFFHG Aksaray şube Başkanı Şükrü Okur, Aksaray’daki amatör spor kulüplerinin yöneticileri, antrenörler ve spor camiasından 100’e yakın kişi katıldı.

Başkan Haluk Şahin Yazgı  “Belediye olarak bizim amacımız amatör spor kulüplerine yardımcı olmak. Çok iyi ve değerli çocuklarımız var bunların elinden tutulması gerekiyor. Aksaray’ımızı Türkiye’ye duyurmanın en kolay yolu spordur. Bize düşen ne ise elimizden geldiği kadar imkânlarımız kadar yardım edeceğiz.”dedi.

ASKF Başkanı Cavit Kılıç ise “Bu akşam burada bütün kulüplerimizin katılımıyla, spor adamlarımızın katılımıyla, spor ailesini birlik ve beraberlik içinde görmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah bu birlik ve beraberlik böyle devam eder.”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum