-

ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ AKSARAY ŞUBESİ ÜNİVERSİTELİ GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLIYOR

Son zamanlarda Aksaray’ımızda büyük projelere imza atan Anadolu Gençlik Derneği Aksaray Şubesi Üniversite öğrencilerine yabancı dil öğrenimi konusunda önemli imkânlar sunuyor.

ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ AKSARAY ŞUBESİ ÜNİVERSİTELİ GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLIYOR
14 Ekim 2014 - 10:25
Eğitim döneminin başlamasıyla AGD Dış İlişkiler Komisyonunun organize ettiği Arapça ve İngilizce Kursları Planlama toplantısı gerçekleştirilmiştir.

İslami ilimlerde okuyan öğrencilere Arapça takviye kursları açarak Kur’an dili Arapçanın öğrenimine destek veriyor.

Bu kapsamda Hafta sonları Anadolu Gençlik Eğitim Merkezinde düzenlenecek olan ve uzman kadrosuyla profesyonel dil öğrenimi için gerekli olan imkânlar ücretsiz olarak sunuluyor. AGD Aksaray öğrencilerin yoğun katılımıyla ilk dersini bu hafta eğitim merkezinde gerçekleştirecek.

Arapça derslerini medrese eğitimi almış olan ve Arap Dili edebiyatı mezunu Şener Şen Hoca yapacak. Bununla birlikte akademik kariyer ve eğitim hayatında da gerekli olan İngilizce Kurslarıyla da Üniversite öğrencilerine bir hizmet daha sunan AGD, Pratik İngilizce ağırlıklı programıyla geleceğe umutla bakan gençler yetiştirmeyi amaçlıyor. Alanında profesyonel kişilerleSosyal sorumluluk projeleriyle AGDadından söz ettirmeye devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum