-

ENGELLİLER İÇİN HAYATI KOLAYLAŞTIRAN PROJELERİ ÖNEMSİYORUZ

Gönül Dostları Zekâ Oyunları ve Zihin Sporları Kulübü, Down Sendromlu çocukların hizmet verdiği Down Cafe’yi hizmete açtı.

ENGELLİLER İÇİN HAYATI KOLAYLAŞTIRAN PROJELERİ ÖNEMSİYORUZ
18 Aralık 2014 - 14:36
Kulüp Başkanı Cem Elibol, eğitmenler ve öğrenciler, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar’ı makamında ziyaret etti. Kulübün çalışmalarından ve Down Cafe’den söz eden Cem Elibol, çalışmanın büyük ilgi gördüğünü söyledi. Down Sendromlu çocukların ve gençlerin, aldıkları eğitimlerin ardından zor denilen pek işi başardıklarını ifade eden Cem Elibol, “Down Cafe’nin işletmesini çocuklarımız yapıyor. Ticari bir kaygı duymadan bu çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Özel çocukların toplumla bütünleşmesi ve sosyal hayatın içerisinde yer alması gerekiyor. Amacımız, eğitimlerin ardından engellerin ortadan kalkabileceğini göstermektedir” dedi.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar ise ortaya konulan hizmetin çok değerli olduğunu ifade ederek, kulüp yöneticilerini tebrik etti. Engelliler için hayatı kolaylaştıran projeleri her zaman desteklediklerini ve önemsediklerini söyleyen Rektör Acar, kampüs içinde engelli öğrenciler için yapılan çalışmalardan söz etti ve Down Cafe’de hizmet veren çocuklarla sohbet etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum