-

ENTEGRE ET TESİSİ YENİ ÜNİTELERİNİN TEMELİ ATILDI

Aksaray Entegre Et Tesisi Avrupa Standartlarına Uygun Hale Getiriliyor

ENTEGRE ET TESİSİ YENİ ÜNİTELERİNİN TEMELİ ATILDI
08 Ağustos 2014 - 10:29
Aksaray Belediyesi Entegre Et Tesisinde modernleşme çalışmaları kapsamında temel atma töreni gerçekleştirildi. Entegre tesisinde yapılacak çalışma sonrasında tesise yeni ünitelerin ilave edilerek kapasitesi yüzde 70 oranında artacak.

Aksaray Belediyesine ait Entegre Et Tesisi Avrupa standartlarına uygun hale dönüştürülmek için düğmeye basıldı. Yapılan temel atma töreniyle tesis de inşaat çalışmalarına start verilirken inşaatın temeline ilk harcı döken Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Tesisimiz Aksaray’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Entegre Tesisinde düzenlenen temel atma töreninde konuşan Başkan Haluk Şahin Yazgı, “Göreve geldiğimizde entegre et tesislerinin Avrupa standartlarına uygun hale gelmesi için girişim başlattık. İlgili odalarımızla da konuştuk müdürlerimiz gerekli çalışmalarımızı yaptı. Firma gelip projelendirmesini yaptıktan sonra inşallah bugünde temelimizi atıyoruz. Allah nasip ederse çok kısa bir süre bu senenin sonuna varmadan öncede faaliyete geçireceğiz.

Peki, ne yapıyoruz biz burada; Soğuk hava deposunu büyütüyoruz. Sakatat soğuk hava deposunun yapılması İşleme odası. Kesim salonları Avrupa standartlarına uygun bir hale gelmesi. Monoray paslanmaz çelik sistem. Her şeyi son sistem ve son teknoloji ile donatacağız.  Bunun yanı sıra çevre düzenlemesi yapıldıktan sonra kapasitemiz % 70 oranında artacak. İnsanımıza daha güzel hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Aksaray’a hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecektir” diye konuştu.

Temel atma törenine sivil toplum kuruluş temsilcileri de katılarak tesisin hayırlı olması temennisinde bulundular.

YORUMLAR

  • 0 Yorum