-

ESKİL DE KÜÇÜK ÇOCUĞA TECAVÜZ OLAYINI PROTESTO EYLEMİ

Eskil’de bir süre önce yaşandığı idda edilen ve kamuoyundan gizli tutulmaya çalışılan küçük yaştaki kız çocuğuna tecavüz olayı Eskillilerin büyük tepkisini çekerken, 2015 in ilk günü Tecavüz olayını ve Tecavüzcüleri protesto amaçlı eylem düzenleneceği iddia edildi.

ESKİL DE KÜÇÜK ÇOCUĞA TECAVÜZ OLAYINI PROTESTO EYLEMİ
01 Ocak 2015 - 06:36
Aksaray’ın Eskil İlçesi’nde kısa bir süre önce yaşandığı idda edilen 14-15 yaşlarındaki bir kız çocuğuna tecavüz olayı Aksaray Kamuoyu’ndan gizli tutulmaya çalışılsa da özellikle Eskil Halkı’nın bir çoğu tarafından büyük tepki görüyor.

Eskilde yaşandığı iddia edilen tecavüz olayı ile ilgili bazı kişilerin gözaltına alındığı söyleniyor. Aslen Eskil’li olmayan ancak Eskil’de yaşayan ve bir kamu kuruluşunda çalışan bir kişinin 14-15 yaşlarında ki kızına tecavüz edenlerin içerisinde Eskil’in önde gelen bazı isimlerinin yakınlarının da olduğu iddası olayın vahametini daha da büyütüyor. Eskil’de yaşanan skandal olay kamuoyundan gizli tutulmaya çalışılırken, en vahim iddia ise Eskil Halkı’nı yatıştırmak için; “Bu olay duyulursa Eskil’e Yüksekokul açılmaz. O nedenle bu konuyu çok dillendirmeyin” şeklinde telkinler yapıldığı iddiası.

Eskil Halkından bazı kişilerin yaşanan tecavüz olayı ile ilgili 1 Ocak Perşembe günü olayı protesto etmek ve olaya karışan tecavüzcülerin Eskil’i terk etmesini istemek üzere bir eylem yapmak amacıyla sanal ortamda çağrıda bulunduklarıda konuşulanlar arasında...

 

Haber Kaynak: http://www.gundemaksaray.com/haber/1458/eskil-de-tecavuz-eylemi-haberi.html

YORUMLAR

  • 0 Yorum