-

İŞYERLERİNDE ÖLÇÜ VE TARTI ALETLERİ BULUNAN İŞYERİ SAHİPLERİNİN DİKKATİNE!

Ölçü Ve Tartı Aletleri İçin Beyan Verme Süresi 2 Ocak 2015’te Başlıyor....

İŞYERLERİNDE ÖLÇÜ VE TARTI ALETLERİ BULUNAN İŞYERİ SAHİPLERİNİN DİKKATİNE!
19 Aralık 2014 - 10:40
Aksaray Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü yazılı bir açıklama yaparak ölçü ve tartı aletleri bulunan işyeri sahiplerine beyan verme ve damgalama işlemi yaptırmaları konusunda uyarıda bulundu.

Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ticari amaçla ölçü ve tartıaleti kullanan kurum ve kişilerin beyan verme durumunda oldukları ifade edilerek şu görüşlere yer verildi; Ölçü ve tartı aletlerinin damgalama işlemi belediyemiz Ölçü Ayar Memurluğu tarafındanyapılmaktadır. Ölçü ve tartı aletlerinin bu yılki beyan verme süresi “02 OCAK 2015- 28 ŞUBAT 2015” Tarihleri arasındadır.

 

1 Gr’dan  -5 Kg’a kadar olan Adi Tartı Aletleri, 5 Kg’dan -2000 Kg’a kadar olan, Kefeli, İbreli, Otomatik, Elektrik-Elektronik olan Masa tipi terazileri, Mekanik, Elektrik–Elektronik olan Baskül ve Kantarları, Hububat ve Sıvı Ölçekleri ile Uzunluk Ölçüleri kullanan işyerleri;

“02 OCAK 2015- 28 ŞUBAT 2015 “ Tarihleri arasında Belediyemiz Ölçüler ve Ayarlar Memurluğu’nadilekçeleri ilemüracaat ederek damgalama işlemlerini yaptırabilirler.

İşyeri sahiplerinin cezalı duruma düşmemeleri için, “02 OCAK 2015- 28 ŞUBAT 2015” Tarihleri arasında  ERAS İŞ MERKEZİ zemin kat No: 10’da bulunan Belediye Ölçüler ve Ayarlar Memurluğu’namüracaatetmeleri önemle duyurulur!”

YORUMLAR

  • 0 Yorum