-

TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI 2.LİGDE AKSARAY'I TEMSİL EDECEK

Aksaray Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu yıl ilk defa Türkiye Bedensel Engeliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye 2. Lig de yerini almaya hazırlanıyor....

TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI 2.LİGDE AKSARAY'I TEMSİL EDECEK
15 Ekim 2014 - 15:56
Dört gruptan oluşan ligde, Aksaray Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı C grubunda şehrimizi temsil edecek.

2 lig C grupta 8 takımdan oluşurken; lig fikstürüne göre Aksaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın rakipleri de Malatya Kent Konseyi, Samsun Kuzey Yıldızı, Konya Engelliler, Çarşamba Engelliler, Ankara Gücü Engelliler, Samsun Engeliler spor kulüpleri olacak.

Aksaray Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı grubu lider tamamlamanın hesabını yaparken ilk mücadelesini Malatya deplasmanına giderek gösterecek. Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı lige tam moralli ve eksiksiz girmek için idmanlarını da arttırdı. Rakiplerini zayıf yerinden yıpratarak ligi şampiyon olarak bitirmeyi hedefleyen temsilcimizin ilk mücadelesi 15 Aralık tarihinde Malatya Kent Konseyi takımına karşı oynayacağı karşılaşmayla gösterecek.

Lige fırtına gibi girmeye hazırlanan Aksaray Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın parolası da “Şampiyonluk” olarak belirlendi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum