-

TES-İŞ SENDİKA BAŞKANI ABDURRAHMAN DAĞLI AKSARAY DA

DSİ işçi sendikaları federasyonu olan Tes-iş Aksaray Şube Başkanı Abdurrahman Dağlı ile Sendika Şube Temsilcisi Alp Kaan Batur, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ettiler.

TES-İŞ SENDİKA BAŞKANI ABDURRAHMAN DAĞLI AKSARAY DA
19 Aralık 2014 - 10:31
Aksaray’da yaşanan gelişmeleri heyecanla takip ettiklerini belirten Tes-iş Sendika İl Temsilcisi Abdurrahman Dağlı, sendika olarak belediye projelerine destek verdiklerini açıkladı. Başkan Yazgı’ya ‘Sizleri ilgi ile ve yakından takip ediyoruz’ diyen sendika temsilcisi Abdurrahman Dağlı, “Sendika olarak üzerimize düşen bir görev varsa yapmaya hazırız” ifadeleriyle destek açıklamasında bulundu.

Başkan Haluk Şahin Yazgı,kendisini ziyarete gelen sendika il temsilcisi Abdurrahman Dağlı ile şube sorumlusu Alp Kaan Batur’a teşekkür ederek “Aksaray’da güzel gelişmeler oluyor. Sunduğumuz hizmetlerden halkımız memnun. Sahaya indiğimiz zaman halkımız bu memnuniyetini belirtiyor. Zaten amacımız da bu. İnşallah sizlerin desteği ile daha güzel projelere ve daha iyi hizmetler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum