-

ÜNLÜ YÖNETMEN SEMİH KAPLANOĞLU SULTANHANI BELDESİNDE FİLM ÇEKİYOR..

Ünlü Yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun Yönetmenliğinde ''Buğday'' Filmi sultanhanı Kervansarayında Çekiliyor...

ÜNLÜ YÖNETMEN SEMİH KAPLANOĞLU SULTANHANI BELDESİNDE FİLM ÇEKİYOR..
25 Kasım 2014 - 17:58
Dünyanın En Büyük Kervansarayı Olan Sultanhanı Kervan sarayı Film Yönetmenlerini Cezbetmeye devam ediyor. Şimdiyekadar Onlarca Dizi ve Sinema Filminin Çekildiği Sultanhanında bugünlerde Altın Ayı Ödülü Almış Ünlü Yönetmen Semih Kaplanoğlu ''Buğday'' isimli Sinema Filminin çekimlerini yapıyor.. 

Yönetmen Kaplanoğlun dan Filmin Konusu Hakkında Bilgi İstedik Fakat Çekimleri Süren Filmin Sinema Filmi Olduğu için  Konusu Hakkında fazlaca Bilgi Veremeyeceğini vurguladı.

Yönetmen Kaplanoğlu, Sultanhanında Olmaktan Mutlu oldugunu ve ''İlgi ve Alakalarından dolayı Başta Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak olmak Üzere Bizlerden Yardımını esirgemeyen Sultanhanı Halkına Teşekür ediyorum''dedi.

 Filmin Sahnesinden Görüntü Almamıza izin verilmezken, Öğrenebildiğimiz Kadarıyla Filmin Konusunun, genetik Araştırmalar ve iklim Değişikliği nedeniyle bitki ve hayvan türlerinin soyunun tükenmeye yüz tuttuğu, dünyanın korunaklı Sehirler ölü topraklar Olarak ikiye ayrıldığı Bir dönemde Geçen Bir Film Olduğu 50 Yıl Sonraki Dünya ve Türkiye Zamanının Yansıtılacağı öğrenildi.

 Filmin 2015 Yılı İçerisinde Vizyona Girmesi planlanıyor.

 

























 


YORUMLAR

  • 0 Yorum