-

VETERİNER HEKİMLER ODASI BAŞKANI YILDIZ'DAN VALİ ATAKLI'YA ZİYARET

Veteriner Hekimler Odası Başkanlığına seçilen Önder Yıldız beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile Vali Şeref Ataklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu...

VETERİNER HEKİMLER ODASI BAŞKANI YILDIZ'DAN VALİ ATAKLI'YA ZİYARET
27 Ekim 2014 - 15:00
Yıldız ile beraberindeki heyeti Valilik Makamında kabul eden Vali Şeref Ataklı, hayvancılığını Aksaray için çok önemli bir faaliyet alanı olduğunu belirterek koruyucu tedavi ve hekimlik hizmeti veren veteriner hekimlere büyük görevler düştüğünü söyledi.

Küçük tarım işletmelerinin büyütülmesinin önemine vurgu yapan Vali Şeref Ataklı, ‘’Ekonomik ve verimli üretim yapmamız lazım,  Tarım Bakanlığı’nın da politikaları da bu yönde ’dedi.

Oda hizmetleri ve faaliyetleri hakkında Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Yıldızdan bilgi alan Vali Ataklı, yeni dönemde görev alan yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Hayvancılık ve süt üretimi ile ilgili birlik, tarımsal kalkınma kooperatifleri ile işbirliğinde olduklarını ifade eden Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Yıldız, tarım ve hayvancılığın gelişmesi için ortak projeler hazırlamak için her zaman hazır olduklarını belirtti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum