AKSARAY'IN HALKIN İÇİNDE HALK OLAN VALİSİ ŞEREF ATAKLI
Vali Şeref Ataklı, eşi Adile Ataklı ile Taşpazar Mahallesinde İpek ailesinin iftar konuğu oldu.
Yayınlanma :
22.06.2015 16:29


Askerden yeni gelen oğlu ile inşaat işçiliği yaptığını belirten Mahmut İpek Vali Ataklı ve eşi Adile Ataklı hanımefendinin kendilerini ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını belirtti.
4 çocuğu ilköğretim öğrencisi olan İpek ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Ataklı eşi Adile Ataklı hanımefendi, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu ifade eden Vali Ataklı, bu ayda herkesin ilk önce komşularından başlamak üzere; mahallesinde bulunan fakir ve ihtiyaç sahibi insanlara yardımda bulunmaya onların sıkıntı ve sorunlarını giderme noktasında el birliği gönül birliği yapmaya davet etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: