ASÜ GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI TAMAMLANDI

ABONE OL

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, güz dönemi final sınavlarının son gününde Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencilerini ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Yusuf Yakar ve Fakülte yöneticileri tarafından karşılanan Rektör Şahin, kafe de ders çalışan öğrencilerle sohbet etti, hal ve hatırlarını sordu, sınav hazırlıklarına ilişkin bilgiler aldı. Daha sonra sınıfları gezen Şahin, burada “Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi” dersinden sınava girecek öğrencilerle hasbihal etti. Sınavların bir ölçüm aracı olduğunu, alınacak notların önem arz ettiğini ancak, daha önemlisinin araştıran, okuyan ve okuduğunu iyi anlayan bireyler olmak olduğunu ifade eden ASÜ Rektörü, Üniversite yıllarının bu manada iyi değerlendirilmesinin önemine dikkat çekti. Düzenlenen sosyal etkinliklere katılmanın kişisel gelişim açısından önemli olduğunu aktaran Şahin, “Yıl boyunca çeşitli konularda düzenlenen etkinliklere katılım sağlamaya çalışın. Hatta sizler de etkinlikler düzenleyin. Biz, öğrenciler eliyle düzenlenen etkinlikleri önemsiyoruz ve imkânlar ölçüsünde destekliyoruz” dedi.

 

Şahin, öğrencilere sınavlarında başarılar dileyerek, “Sınavdan sonra memleketlerine gidecek olan öğrencilerimiz ailelerine bizlerden selam götürsünler. Bahar dönemi için yapacağınız hazırlıklarınızda da sizlere kolaylıklar diliyoruz” dedi.