AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLAN ASÜ’LÜ SPORCUDAN ASKER SELAMI
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Spor Bilimleri Fakültesi dördüncü sınıf öğrencisi Zeynep Erdoğan, ikincisi bu yıl düzenlenen “İşitme Engelliler Karate ve Tekvando Avrupa Şampiyonası”nda, Avrupa üçüncüsü oldu.
Yayınlanma :
13.11.2019 12:06


Antalya’da düzenlenen Şampiyonada Türkiye’nin yanı sıra İtalya, Ukrayna, Almanya, Rusya ve Bulgaristan’dan toplam 70 sporcu, en iyi dereceyi elde edebilmek için ter döktü. Karatebranşında, 68 kiloda yarışan ASÜ’lü sporcu Zeynep Erdoğan, İtalyan ve Ukraynalı rakiplerini üstün bir oyunla mağlup ederek, Şampiyonayı Avrupa Üçüncülüğü ile tamamladı. Ödül töreninde Erdoğan, kahraman ordumuza asker selamı vererek desteğini gösterdi.Türkiye’yi, ilgili organizasyonda 10’u kadın 22 sporcu temsil etti.
ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Zeynep Erdoğan’ı elde ettiği derece münasebetiyle tebrik ederek, “Sporcumuzu ve hocalarını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: