KONSİAD GÜMÜLCÜNE DE SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLEDİ
KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın KONSİAD 'ın organize etmiş olduğu Yunanistan Gümülcine deki sünnet merasimine katıldı.
Yayınlanma :
22.12.2016 13:50


Hayatlarının dönüm noktalarından biri olan sünnet merasimlerinde çocuklarımızın ve ailelerinin heyecanlarına tanıklık ettiğimiz için çok mutluyuz.Yavrularımız bize Allah'ın en büyük nimetidir. Çocuklarımıza gereken önemi vermezsek güçlü bir gelecekten bahsedemeyiz.Çocuklarımız için payımıza düşen ne ise yapmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliği,yardımlaşmayı artıran böylesine güzel bir organizasyonun fevkalade önemli olduğuna inanıyorum.
Her zaman birlik beraberlik içinde olalım ve ne büyük toplum olduğumuzu ve birlik beraberliğimizi kimsenin bozamayacağını gösterelim.Çocuklarımıza hayırlı,huzurlu ömürler diliyorum. Bütün Çocuklarımızın bahtı açık olsun.'' dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: