-
ALİ GENÇ

ALİ GENÇ


ANTEP, URFA VE MARAŞ'IN KURTULUŞUNDA ETE KEMİĞE BÜRÜNEN DİN KARDEŞLİĞİ!

28 Ağustos 2024 - 07:53

 Pazartesiden devam.

 Müslümanların birliğini kendilerinin ve hizmet ettikleri emperyalistlerin süfli emellerine ters görenler bunun için yakın tarihteki din kardeşliğiyle elde edilen başarıları da akla ziyan karanlık kapkara taassuplarıyla yok sayarlar.!!!


KRİPTO HAİN VE BÖLÜCÜ MÜNAFİKLARIN BİR DİĞER YALANI, MARAŞ, ANTEP, URFA’NIN KURTULUŞUNDA ETE KEMİĞE BÜRÜNEN SOMUT KARDEŞLİĞİ  YOK SAYAN “MİLLİ MÜCADELE DEVAM EDERKEN KÜRTLER ARKADAN VURDU” ŞEKLİNDEKİ HİÇ BİR DAYANAĞI OLMAYAN İFTİRA ALGISIDIR!!!
   
Suyun bile aşırı soğuklarda buz tutarak uyuduğu zaman bile uyumayan özelde Türkiye’yi parçalamak, genelde ise İslam alemini zayıflatmak ve birliğini engellemek isteyenlerin baş vurdukları yalanın biriside vatanımızın başta Yunanlar olmak üzere işgal eden emperyalistlerden kurtarılması esnasında Kürtler ‘in milli güçlerin yanında durmadıkları gibi birde çıkarttıkları isyanla bu mücadeleyi zayıflattıkları yalanıdır.!!!
 
 Maraş, Antep ve Urfa’nın Fransızlarla onların uşakları Ermenilerin işgalinden sonra bu şehirlerimiz başta olmak üzere Osmaniye (Cebelibereket) ve Adana’nın da işgalden kurtarılması için verilen şanlı mücadele bu illerdeki Türk, Kürt ve Arapların ve diğer Müslümanların din kardeşliğiyle omuz omuza vererek başardıklarını buraların kurtuluşun okuyanlar çok iyi bilecekleri gibi buralarda bulunan şehirlerin işgalden kurtarılmasıyla ilgili müzelerde de bu somut gerçek ete kemiğe bürünmüştür.


MİLLİ MÜCADELEDE ÇIKARTILAN 15 BÜYÜK İÇ İSYANIN SADECE BİRİİ KÜRTLERE AİTTTİR!!!
 
 Bu orta başlığın gayesi/hedefi ve maksadı birilerini temize çıkartmak değildir.
 
Buna tarih boyunca ihtiyaç duymayanlarla ilgili iftiralara karşı olmayıp sadece gerçekleri yazmaktır.!
   
Allah(c.c.)dan korkamaz kullarından utanmayan kalpleri kap kara olan taassup çular Milli Mücadelede Kürtler ‘in milli güçlerin yanında durmadıkları yalanın aynı utanmazlıkla  ileri sürürler.
 
Bu hain ve bölücü zındıklar güruhu ayrıca Milli mücadele esnasındaki 15 isyanın 14’ünü yok sayarak 1 isyanı öne çıkartarak kürtlerin bu isyanlarıyla Milli mücadelemizi zayıflatmak istedikleri yönündeki iddia ise kesinlikle işkembe-i kübradan atmaktır.
   
Milli Mücadele esnasında çıkartılan en önemlileri 15 olan ayaklanmalardan Milli Aşireti Ayaklanması dışındakilerin tamamının Kürtlerle alakası yoktur(*:2)
 
Bunun mihengi bir tık kadar yakındır. İsteyen Milli Mücadele veya kurtuluş savaşında iç isyanları yazarak internetten gerçekleri rahatlıkla öğrenebilir.


KRİPTOLARIN MUNİS TEKİNALP (MOİZ KOHEN) TAKTİĞİYLE KÜRTLER’İN TARİHTE HİÇ DEVLET KURMADIKLARI AŞAĞILAMA TAHRİKİYLE OLUŞTURDUKLARI ALGIDA BÖLÜCÜLÜĞE ÇANAKTIR!!!
   
Bu konuda daha onlarca madde yazılabilir fakat ben sadece bu konuda kripto hainlerinin yani münafıkların  vatanımızda birlik ve dirliği kendilerinin hain emellerine ulaşmada engel görenlerden ismi bizden cismi ise kendilerinden olan Truva atlarını soktular .
 
Bunların önemlilerinden birisi ise ”Munis Tekinalp” ismiyle tanıtılıp ülkemizdeki tarihçi olarak benimsetendir.

 Asıl ismi Moiz Kohen olan bu Yahudiye  tarihçi  kisvesiyle Türkçülük yaptırdılar.

 Bu isim Cumhuriyet’in kurulmasından sonra ise Kemalizm’i  savunan bu gayri Müslim olanlar Müslüman Türkü de Kürt’ü de diğer Müslümanlarıda inancı gereği sevmez/sevemez.

ALLAH(C.C.) KUR’AN’I KERİMDE "SEN ONLARIN DİNLERİNE UYMADIKÇA YAHUDİLER VE HRISTİYANLAR SENDEN ASLA MEMNUM KALMAYACAKLAR” DİYE BUYURUYOR!!!


 Rabbimizin yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in Bakara suresinin 120. Ayet-i Kerimesi’nin ilk cümlesindeki ”Sen onların dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hristiyanlar da senden asla memnun kalmayacaklardır.” Şeklinde belirttiği gibi gayrimüslimler bizim iyiliğimizi asla istemezler.
   
Bölücü kriptoların Moiz Kohen taktiğiyle güya kamuoyuna” Kürtler hiçbir zaman devlet kurmadılar(!)” sözleriyle sempatik görünmek isterlerken asıl maksatları tamamen yalan olan bu sözleri ile bir taraftan bölücülerin ekmeğine yağ sürmek, diğer taraftan ise Kürtçülük  yapmayanları da  tahrik ederek bölücülerin yanına sevk etmektir.!!!
 
 Fakat tarih vesikalar ise bunun tam tersi olduğunu Kürtler tarafından antik tarihten insan ömrü için yakın olmasa da tarih için yakın zaman içinde İslam öncesi ve sonrası nice nice bağımsız büyük Kürt Devletleri ile beylikler ve emirlikler kurduklarını fakat İslam’ın emri gereği devletlerine genel manada” Kürt” ismi vermediklerini ortaya koyuyor. (:3 ve:4)
 
Bu somut açıklamaların ardından İnşallah Anadolu’yu bizlere açarak yurt olmasını sağlayan Şanlı Malazgirt Savaşı’nın bu konudaki önemini yeri ve zamanı geldikçe yazmaya devam edeceğim.


MALAZGİRTLE 30 AĞUSTOSA BİRBİRİNİN RAKİBİ DEĞİL,AKSİNE AYNI İMANIN ÜRÜNÜ DESTANLARDIR!
 
 Akla gelen her zaman ve yerde şeytanın bile belki aklına gelmeyecek hileleri piyasaya sürerek milletimizin arasını açmak isteyenlerin taktiklerinden biriside tıpkı tespihin taneleri gibi aynı maksadın yolcuları olan iki kutlu zaferimiz  Malazgirt ve 30 Ağustos zaferimizi bir birine rakip gösterme çabasıdır.
 
 Aklı izanı ve vicdanı olanların bu tür münafıklıkların algısına kapılmaması kıyamete kadar din kardeşlerini severek birliğimize kast edenlere fırsat verilmeyerek kıyamete kadar payidar olmamızın yegane çaresinin olan birliğimizin muhafazası için tüm insanlarımızın birbirlerini Dinimizin” Müslümanlar kardeştir.” emri gereği  bu iç ve dış düşmanları 1000 senedir yerle yeksan ettikleri gibi yerin dibine göndermeleri dileğiyle.
 
   Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
 
(*:2)https://tr.wikipedia.org/wiki/Kategori:T%C3%BCrk_Kurtulu%C5%9F_Sava%C5%9F%C4%B1nda_ayaklanmalar

(*:1)https://tr.wikipedia.org/wiki/Sevr_Antla%C5%9Fmas%C4%B1

(*:3)https://tr.wikipedia.org/wiki/K%C3%BCrt_devletleri_ve_hanedanl%C4%B1klar%C4%B1_listesi

(*:4)https://serxwebun0473.wordpress.com/bilim/tarihte-yasamis-kurt-devletleri/
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar