Emniyet müdürü Ali Bey tebdili kıyafet
Yayınlanma :
28.10.2018 08:38
Önce bu kafelerle ilgili konuya değinmek istiyorum. Ben yazı yazdıktan sonra sağ olsunlar Emniyet yetkililerimiz beni arayarak bilgilendirdiler. Daha sonra Emniyet Müdürümüz Sayın Ali Karabağ Beyle görüştüm.
Kendileri beni kafeler denetimi ile ilgili bilgilendirerek, kanun ve genelgeleri okutarak bilgilendirdiler. Bu konudaki duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İdarecilerimize de örnek olmasını temenni ediyorum.
Buradan anladığım nargile ikram edilen yerlerin kanun çerçevesinde eksikliklerinin olduğunu anladım. Ayrıca bazı kafeler gereksiz yere birbirlerini ihbar ettikleri de aşikardır. Önce bu şikayet furyası ortadan kalkmalı, kafeler bir araya gelerek bu konuda anlaşmalı.
Efendim neden bir ay öncesine kadar bu kontroller yoktu da şimdi var konusunu bırakıp aralarındaki rekabeti kaldırırlarsa konun halledileceği kanaatindeyim. Şu ellerindeki şikayet telefonlarını şikayete kapatmalılar.
Bunu yaparlarsa konu normalleşeceğini düşünüyorum herhalde bu kadar tüyo yeterli. Birde eli boşlar bazen gereksiz yere müşterisi bile olmayıp boş yerleri şikayet edenler hakkında devletin kurumlarını meşgul etmelerinden dolayı işlem yapılmalıdır.
Şikayet olunca elbette bunlar dikkate alınmaktadır, konu bundan ibaret. Sağlık Müdürü Cebgizhan kardeşim benim sevdiğim bir daire müdürü. Keşke bana mesaj atmak yerine çaya davet edip Emniyet Müdürümüz Ali Bey gibi beni bilgilendirseydi. Buda zannedersem gençliğin verdiği bir eksiklik. Halbu ki, beni kendisi daha yakın tanımaktadır.
Şimdi Emniyet Müdürümüz Ali bey son dönemlerde asayiş konusunda fevkalade başarılı. Benim arzu ettiğim bir idareci profili çizmektedir. Her ne kadar dairesine sık sık gidip görüşmesem de zaman zaman çarşıda pazarda tek başına dolaştığına şahit olmuşumdur.
Bunlar tesadüfen denk geldiğim tebdili kıyafet denetimlerdir. Koltuğuna yapışmadan mesai dışı bazen gece vaktinde gördüğümü söyleyebilirim. Bu kontrol ve mesai harici dolaşımlar mensup olduğu çalışanları daha fazla dikkat etmeye sevk eder.
Zaten okul bahçelerinin çevreleri ve diğer alanlarda ufak tefek olayların dışında genel olarak huzur ve sükun hakim. Trafik konusunda ise zaten şehrimizin durumu malum ne yaparsanız yapın bu kadar araç yoğunluğunda bundan fazlasını bekleyemeyiz.
Yani emniyet vakıalarının azlığı ve güvenliğimiz her şeye rağmen çok şehirden huzurlu diyebiliriz. Bu da Ali Beyin çalışma ve gayretlerinden olsa gerek. Elbette diğer Müdür yardımcıları ve personelinde emekleri mevcuttur.
Uzun lafın kısası Emniyet Müdürümüz Ali Beyde koltuğuna yapışmadan vakitli vakitsiz sahada olduğunu söyleyebilirim. Bu saha görüntüsünü daha önceleri yazmak istedim ama yağcılık algısından dolayı bu güne sarktığını da söylemek isterim.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: