İşkur müdürüne siyasiler sahip çıksınlar
Yayınlanma :
16.04.2018 07:44
Mahmut Beyle inanın bir kaç ayak üstü görüşmem haricinde bugüne kadar bir sefer olsun makamına gitmedim. Belkide bu bizim ihmalkarlığımız. Ama gördüğüm ve şahit olduğum kadarı ile Aksaraylı kendisini çok seviyor ve çokta memnunlar.
Böyle başarılı ve aktif bir bürokratın kaybedilmemesi için siyasilerimiz Mahmut Beye sahip çıksınlar başka bir yere kaptırmasınlar istiyorum. Ben kendisini medya ve İnternet üzerinden takip ediyorum. Gitmediği ayak basmadığı bir yer yok.
Ben masamda oturayım koltuğumu kaptırmayalım düşüncesinde olan bir bürokrat değil. Koltuğuna yapışık olmayan böyle bir idareci ilimize gerekli ve lazımdır. İşinin ehli işini takip ederek çözümler bulmaya çalışan bir bürokrat. Herkesle iyi diyalog içinde olan birisi.
Malumunuz 15 Temmuz Fetö operasyonu sonucunda bir ay tutulan nöbetten sonra İşkur İl Müdürlüğü tarafından bir ay sonunda ilimizde bir protesto toplantısı daha yapılmıştı. Öğrendim ki, bunu İş kur Müdürü Mahmut Akkuş düzenlemiş.
Çok hoşuma gitmişti, böyle cesaretli ve ülkesi için bir şeyler yapan insanların sayısı çok az. Ben ismini o zaman duydum ve çokta memnun oldum. İşkur’la pek fazla işimiz olmadığı için pek ilgimi çekmemişti. Buradaki kurum müdürleri de çok aktif olmayınca bize normal bir müdürlük gibi gelmekte idi. Bu kurumu gündeme çıkarıp önemini artıran idarecilerdir.
Medyadan izliyorum, her gün bir yerde yeni bir iş konusunda çalışıyor. Sivil Toplum kuruluşları ve bazı resmi kurumların çalışmalarına destek oluyor. İlimizde işsizlik konusunda sürekli çalışmalar yapıyor.
Geçen bir arkadaş anlattı, işinin ehli, Aksaray'ı elinin içi gibi öğrenmiş nerede iş istihdamı yapabiliriz diye sürekli çalışan birisi olduğunu anlattılar. Sürekli istihdam için meslek kursları ve meslek edinmede büyük gayretler sarf ediyor dediler.
İş verenle işçi arasında güzel köprü kurduğunu duyuyoruz. Aksaray’da işsizliği bitirmek için büyük gayret sarf eden bu tür idarecilere ihtiyacımız var. Dolayısı ile kurumları hareketli hale getiren başındaki idarecilerdir.
Bu nedenle ilimizde başarılı bürokratların başında gelen Mahmut Akkuş Müdüre sahip çıkılarak ilimizde uzun yıllar hizmet vermesi sağlanmalı. İl Müdürü olarak devam edecekse ilimizde istihdam edilmelidir. Yoksa daha üst görevlere giderek ülke geneline hizmet edecekse buna kimsenin itirazı olamaz
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: